Ini Wilayah Hijau: Malaysia vs Vietnam


15 December 2010

Malaysia vs Vietnam

Perghhhh…
BANGGA wehhh dengan pasukan MALAYSIA….hohohoho

4467868_de3e88d38c_o

VS

images

hany start tengok separuh masa ke2 nih, dan saat ni masih berlangsung dengan MALAYSIA 1, Vietnam 0.  fuhhh chanteqqq la bola yang ditanduk tadi….caya lah….


Bangga jugak dengan keeper MALAYSIA…mantoppp waa cakap lu. tak caya??? sila la tengok sekarang….keeper KELATE tuh. motip nak kaetkan dengan KELATE? ahahhaa


perasan tak…ada mercun, ada bunga api….tu mesti penyokong KELANTAN kan…ahahaha whatever la, yang pasti kita semua rakyat MALAYSIA….yeahhhhh!!!


**Harap2 MALAYSIA menang….fuhhh menaikkan keyakinan rakyat MALAYSIA pada sukan bolasepak tempatan kan**
Komen
10 Komen

10 comments:

Murni said...

dah 2-o dah huhuhu

mzhany said...

yeayyy dah menang dah..yeay!!!

Fiza Amran said...

congratgulations

brown19 said...

yeay!!! Malaysia menang... hrp sabtu ni lawan kat viet leh menang lagi!!!

MR Bang Miji said...

menang sume orang puji.kalo kalah sume kutuk..itulah namenye peminat..papepom proud be malaysian

mzhany said...

@fiza...huhu


@ain, ha ain kt viet tuh hrp2 menang jugak ;)


@bangmiji, ummm ntah ler, tp setakat yg hany rasa smpai skrg hany xpernah r kutuk, and sokmo je tengok bolasepak nih, even perlawanan dlm Malaysia pun kan... sentiasa je support...huhuu org lain takt ahu ler

noor said...

mmg bangga weh
2 - 0 tuh

mzhany said...

betol noor...stujuuu

Aril said...

penyokong kelantan suka bahan letupan erk?

apa2 pon MALAYSIA BOLEH

mzhany said...

aril, kan selalunye kalau ada letup letup ms bolasepak, umum akan point tu penyokong kelate la tuh...;)