Ini Wilayah Hijau: HBO


17 December 2010

HBO

ini pasal Handbag Organizer la….bukan HBO kat astro yer…

 

 

kawan kawan, sekarang hany tengah carik HBO nih, tapi search punyer search, banyak online blog dari indo jer…erkkk knape tak jumpa yang Malaysia punyer eh???hurmmm

 

 

sebenarnya baru jumpa, 2,3 blog la…tapi HBO dia dah ok, kaler chanteq…tapi utk pen tuh byk sangat…hehe ngengader kan.

 

 

korang kalau ada thau blog jual HBO nih, sila la bagi tahu hany gak…tengah survey untuk opismate jugak nih, hohoho nanti boria la, pakai HBO yang sama….alaaa duduk dalam handbag je kok…bukan orang tahu pun….

Komen
2 Komen

2 comments:

azzey said...

mzhany: x de bersepah brg dlm hand bag kannn...

Norhafiza said...

loooo..no pun igt HBO estero hehehe..