Ini Wilayah Hijau: macam mana rupa google.com korang?


25 December 2010

macam mana rupa google.com korang?

 

 

 

korang,

cuba korang masuk www.google.com. ape yang korang dapat?

 

 

hany lak asyik dapat macam ni jer. masuk la gune IE ke, MOZILLA ker, CHROME ker…sama jer ruper dia….

 

 

12-25-2010 10-11-18 PM

 

12-25-2010 10-11-42 PM

 

12-25-2010 10-14-14 PM

 

ha…

memang la senang sikit sebab ada link ke GMAIL, FACEBOOK, MSN, YAHOO laaa….tapi hany tak suker….nak jugak bentuk asal…sebab senang nak search ape ape….ahahaha ngengader kan…

 

 

tak best…

Komen
11 Komen

11 comments:

miss cloudy said...

hi hany...
cikcloudy buat kunjungan balas.. thanx bg komen kat my blog tadi..
pasal google tu, yg sy punye kuar cambiasa, yg lain nyer ada tulis google msia je even kita tak letak dot my kat url google tu

darkbatman said...

btol2..kdg perubahan 2 wt kite pening..

misyamissyou said...

eh..xmacam tu pun...tapi gmbar kotak2..maybe sempena Xmas..huhuu

Cikmin said...

cikmin pakai wallpaper so takde la mcm hany ni..

cuba taip macam ni http://www.google.com/ncr

*ncr tu no country redirect

apak cikidong said...

tak perasan ada perubahan :D

Amanina said...

sama je. takde ubah ape2 :D

Miss Mirror a.k.a Sam said...

I punya yg biasa tu... bawah kotak search tertulis "Google Search" dan "I'm feeling lucky"

Norhafiza said...

a a..no punya pun yang lame lagi sama macam miss mirror hihi..

ardinihumaira said...

dni nyer google pun gtu :D

mzhany said...

uuhh bencik, knape semua ok jer...uuu adeii xsuke la camni susah ar....

Ena said...

ada perubahan ker? heheh.. tak perasan la pulak.. :D