Ini Wilayah Hijau: Pengunjung Bertuah…..


11 December 2010

Pengunjung Bertuah…..

ampunnn,
hany lupe la nak update pasal pengunjung bertuah, yang ke 50000. maaf yer si yang bertuah itu. terima kasih buat YUN sebab bertanya lalu buatkan hany teringat untuk hapdet…;)


50k
dia adalah Saiful Kamal….tahniah yer….


**to incik saiful, sowi hadiah lambat sikit sbb saya tak berkesempatan lagi pergi pos opis, sebelum ni semua org sy bagi cepat hadiah, kecuali aslindaa pun lambat sikit sbb sy busy**


**please incik saiful, saya cakap pasal counter sy tuh tak cater unik visitor, dah lama sy sedar tapi sayang nak pasang yang lain. please jangan fikir macam tuh...maaf bebanyak andai kenyataan saya tulis sebelum ni, membawa maksud lain di pihak en**
Komen
7 Komen

7 comments:

Cik SHiNJU said...

Salam...

Tahniah kpd pemenang.. (nada frust nonggeng :p )

SyUhAdA said...

thniah kpd yg menang~

wat la lg..

hehe~

mzhany said...

@cikshinju,waalaikumsalam, hehehe xper nanti ada lagi...


@syuhada, heheh kena tunggu 60k la plak ;)

ardinihumaira said...

wahh tahniah tuk beliau :D

Norhafiza said...

tahniah pd en sepul..

Nafisa81 said...

tahniah la kepada en saipul...huhu..

elleyayah . said...

thniahh