Ini Wilayah Hijau: Pengunjung BERTUAH…


08 December 2010

Pengunjung BERTUAH…

hiphiphip hooorayyyy…

seperti biasa, PENGUNJUNG BERTUAH yang berjaya capture 50,000 akan menerima hadiah dari hany.so kalau datang melawat rumah hijau nih, sila lah tengok counter kat bawah yer….

12-7-2010 11-47-59 PM Tu dia lokasi counter yer…


20k = Bujal
30k = cikmin
40k = kakngah
50k = ???

diingatkan lagi…nampak je 50000, capture, and send to zukihany@gmail.com yer…sila capture besar macam contoh gambar di atas yer…taknak muat muat jer 50000 tuh….
Komen
13 Komen

13 comments:

Ena said...

huhu..

kalo kat ofis ena memg tok leh nak capture sbb tak kuar la.. kalo kat umah baru leh tengk.. sama ngan follower.. memg kena blocked.. huhu

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

dekat dah tu...


takut kalau2 terlupa aje..

hehe..

Nafisa81 said...

SIKIT LAGI NAK SAMPAI NIH...KENA JENGUK SEJAM SEKALI NIHH

nik said...

kan best kalu ada alarm yang boleh kejutkan nik bila hits dah masuk 49999..hehe..

munna said...

nak dekat dah nie... kena terjah selalu nampak lah nampaknya

Cik SHiNJU said...

Tak lama dh nak smpai 50k tuh..
Mintak saya yg bertuah tu... :)

kella said...

mari kita main kejar kejar semua! :D

fiq said...

yay berjaya!!! =P

ardinihumaira said...

whoa.. kalau ada rezeki dni nak cuba :)

mzhany said...

@ena, eh mcm tu eh...follower pun kena block...hurmm pelik gak eh...

@kakrina, hehehe pg esok pun belom tentu smpai 50k nih...

@nafisa...ehehe xperlu sejam sekali, dtg lg esok...hanynye visitor idok le smpai 1k sehari ;)

@nik, ahahah besh tu nih kalau camtuh...xper nik, do come again 2morrow yer

@munna, hehehe sila sila, mana tahu munna bertuah kali nih kan

@kella, insyaALLAH...ameen....

@fiq, ahahaha berjaya sampai sini yer;)

@dni, yer dni, silakan...kot kot kali ni dni yg bertuah kan...

mizz sue said...

ala..dah terlepas 50020 dah..

azzey said...

mzhany: alaa, dh terlepas!

Nafisa81 said...

ala..dah terlepas...hany la ni....suruh datanag esok..dah terlepas...kakaka