Ini Wilayah Hijau: Kereta Idaman…


01 December 2010

Kereta Idaman…

Korang semua pun mesti ada kereta Idaman kan kan kan…tipu la kalau takder…heheeh sama la macam hany pun…ada la jugak kereta idaman nih…


tapi, rasanya sampai sekarang dan mungkin akan sentiasa jadi idaman je la kan…huhuhu….


coopers MINI COOPER S….

tengkiu to aedilfitri, sebab lukis gambar nih buat hany…tengkiuuuu


Sejujurnya,
hany start ada kerete idaman idaman nih, baru je lagi…mas dr sekolah ker, kat u ker, macam alaaa tak kesah la…ada rezeki beli je la kete apepon kan….tapi semuanya bermula bila tengok cite ITALIAN JOB…Terosss jatuh chenta hokeyyy….


Selalu jer cakap kat MZ mcm ni…

“B, bila nak hadiahkan syg mini cooper nih”


“B,besday nanti syg nak mini cooper eh”


tapiiii….
agak la kan, sedor diri la sayang oiii…ikot kemampuan ler….tak hagak hagak kan kalau memaksa jugak kan….udahnya tiap tiap bulan ikat perut ape kehal….


tapiiiii lagik,
hany dah ada 1mini cooper kat rumah….hehehe….jom ushar…

301120104084

301120104082


301120104083

Replika nih beli dengan harga 50hengget….wuuuu mahal weih, beli time blajo…dah la takde duit…tp hati memeberontak nak jugak…beli kat toyrus kat mid tuh….melayang 50hengget….tapi hepiiii sebab ada mini cooper…ahahahha….
Komen
6 Komen

6 comments:

ardinihumaira said...

meh kita g curik kete tu kak :D

Ena said...

wallahhh...

comei kan!

RedBerry said...

Hany.. replika pun dah mahal, ni kan pulak the real on :)

Takpe.. kita sesama pasang angan2 ek? I pun suka kete ni *grin*

apak cikidong said...

apak pun buleh belikan kalo hany nak muahahahah

Norhafiza said...

wow! 50hengget tuuuu..no pun ada gak duk berangan..tp Abang kate pakai la dlu kete buruk tu..janji ye xwat hal..lgpun keje sorang mane nk cekau..bayo umah lg kete lagi huhu..

mzhany said...

@dni, jom dni curikkk hehehe


@ena, a'ah comey kete nih...kecik molek jer


@berry, betol tuh yg kecik cenoet ni pon 50hengget...yg betol2 rasanya boleh beli 3bijik waja ok...


@apak, sila belikan 1utk hany ;)


@no, betol tuh no...ikot kemampuan kan huhuhu