Ini Wilayah Hijau: Kemunculan di Wall Street Journal ;)


30 December 2010

Kemunculan di Wall Street Journal ;)



hehehe,
cacatan eh catatan jer…huhuhu bukan ape sangat, tapi hanyalah kemunculan daku di dalam video di WALL STREET JOURNAL. ahahaha…buat simpanan untuk anak tengok nanti…ahahaha…


Actually,
video nih adalah pasal ARCHIBUS, alaaa ni la keje hany. huhu software from US. kalau rasa nak tengok gambar hany tahun 2009 dulu dulu….auwww kurus lagik tauuu tauuu….


untitled
nampak tak mana satu ibu sayang…nampak tak…


12-30-2010 10-50-54 AM

kan kurus kan…
owhhh itu dahulu kala, masa zaman anak dara, bujang trang tang tang ;)


nak tengok ke video nih? meh kelik sini meh… WALL STREET JOURNAL


**erkkk, kantoi nak anak panggil apa nanti ;)**
Komen
11 Komen

11 comments:

Hanis MY said...

waaa comeynya hany, sekarang pun masih cun apa...

munna said...

betulalh malin cun lagi adalah.. munna suka klu anak panggil ibu...

MAMA AIZARA said...

hany bagus juga dah ada nama tuk dipanggil, azi dulu masa mula2 dpt anak xtahu nak bahasa diri apa...

fiq said...

ibu hany ;)

Norhafiza said...

skang paling pemes MAMA..tapi no rasa paling manja IBU hehe..

mzhany said...

@hana,ahah comey eh hana. dulu comey versi kecik, la ni versi tombam...


@munna,hehhee ibu, ibu...


@azi, heheh prepare siap2 nih..hohoho ameen....


@fiq, aiii fiq ibu kat sini ahaahha


@no, a'ah byk yg panggil mama kan no.ibu manja eh...hihihi

azzey said...

mzhany: cayalah hany.....solid molid tu....:)

Nafisa81 said...

zaman kurus yer...macamla skang gemuk sgt

mzhany said...

@azzey...ahaha solid la sgt hohoho


@nafisa...hehe sekarang dah tombam macam bear

Anonymous said...

belajar banyak

Anonymous said...

nalezy sprawdzic:)