Ini Wilayah Hijau: Warehouse Sale; mari tengok....


03 December 2010

Warehouse Sale; mari tengok....



sana sini warehouse sale….so para ibu…mungkin ada yang anda berkenan untuk pergi…meh tengok meh…



Anakku-Warehouse-Sales



-Crocs-Xmas-Warehouse-Sale



-Kose-Warehouse-Sale


-Scholl-Warehosue-Sale

sediakan duit je kan…hohoo hujung tahun ni, YES laaa…warehouse sale laaa….hohohoho


**weekend adalah hari untuk tidooo yer;)**
Komen
10 Komen

10 comments:

ch@ said...

hahaha weekend tuk hari tido ke? ke rm dah hbs nk shopping =) keke.

Hanis MY said...

hanyyyy bestnyaaa warehouse sale sure byk lg sale2 lain. Hana pun suka qada tido time wiken hehe jum tido wiken ni hahaha...

mzhany said...

@cha...hohoho ada duit lebih pun jauh bebenor r nak pergi cha...tp cha, lagi besh tidooo ahaha cover cover balek tido...

mzhany said...

@hana...betol betol tido tuh sgt nikmat...lagipun tido boleh membakar kalori tau...ahahaha

azzey said...

mzhany: wow bestnya ada sale!

Diyana Zulkifli said...

bestnye byk sales kat kl nun..sini tkde aa ..huhu

Izzatul Iman said...

sayangnye....warehouse sale sume kat area klang n KL...saya nak cari stroller baring utk baby...

MAMA AIZARA said...

warehouse sale anakku tu mmg azi plan nak pegi. akan paksa husband pi awal2 pagi esok klu boleh. dulu pegi ahad petang tinggal serbuk2 je..semua barang yang buruk je tinggal...

mzhany said...

@azzey, heheh sale memang besh kan...ada duit extra lagiii beshhh


@diyana, ummm skrg ni area kl ni banyakla sale diyana...xpe diyana YES kan ada kat mana2 kan...


@@iizatul...umm kalau Year End Sales, stroller xde less eh? hoho sowiii hany taktahu sgt...xpernah lagi mmbeli stroller nih kan ;)


@azie, yer azie gerak pagi pagi...kalau dah ptg2 tu mmg la xde yg besh...dgr mmbe2 citer pun mcm tu, tinggal yg buruk2 je

ardinihumaira said...

fuhyooo ado sale :D ya aw aw