Ini Wilayah Hijau: Blog Larian….


06 December 2010

Blog Larian….

owhhh,

rasanya ramai dah tahu pasal BLOG LARIAN nih….bukan belog untuk berlari lari…dan bukan jugak blog itu lari….tapi…

 

 

hari ni HANA, tag hany untuk blog larian nih….hurmmm dah malam ni baru la ada masa nak tengok betol betol pasal blog larian nih. masa mula mula masuk serius, tak faham…apokobondo eh nih. pastu baca la tutorial almaklom ler…slow sket…dah tak tahu baca la kan godek godek apa yang perlu…tak kan tengok jer…

 

 

bl

 

"Saya suka berblogwalking kerana....boleh tahu update dari member2,meningkatkan pengunjung sesama member2, dan bleh dapat sesuatu dari setiap belog yang dikunjungi"

nak tag :

 

http://misyamissyou.blogspot.com/

http://asfaliza.blogspot.com/

http://suhaidasupalio.blogspot.com/

 

 

ahahha sebenarnya hany dah lama follow belog nih, tapi tak buat buat entri cis cis cis….peluper betol…

Komen
1 Komen

1 comment:

ch@ said...

goodluck hany ;) go go green.