Ini Wilayah Hijau: Lambat ke opish…


01 December 2010

Lambat ke opish…

hurmmm,

alkesahnyaaa, masa bulan puasa dulu hany pernah kena panggil dengan HR, sebab selalu lambat…ahahaha betolllll, bulan puasa memang hany selalu lambat….

 

 

ye la, bangun sahur pastuh tunggu subuh baru tido….bila tido balek pas subuh, kekdahnya tak terjaga la pagi tuh, ha ngko aper lagi…masuk lambat la ke opish kan….hehehe so ade orang kesah dengan alasan ko hany? mane bleh bagi alasan macam tu kan….dah tu plak selalu lambat, selalu yer…alwayssss…

sudahnya kena mengadap HR…dan HR nak apakah alasan yang munasabah di atas kelewatan anda yang melampau ke opis hany??? dan untuk di report pada bos…..ahahaha korang tahu hany jawab aper dgn HR….?

 

 

“saya lambat sebab malam malam saya “halau syaitan”….” sambil sengeh yang pink muka maluuuu derrrr….

 

 

“kalau nak halau syaitan, bacalah ayat Kursi 3kali sebelom tido…InsyaALLAH tidak di ganggu syaitan….”

 

 

ha, hamek ko HR siap bagitahu lagik ayat aper kan…kahkahkah sambil sengeh tuh HR bagitahu…HR lak lelaki…selamber kodok cakap macam tuh…..

 

 

pastuh, semalam…kena sound lagik ahahaha kekdahnya kan, tapi semalam 30.11.2010, memang hany lamabt melampau punyer, kul9 baru sampai opis, sepatutnya kul8.30 masuk opishhhh….giler ar…

 

 

hari nih, 1.12.2010…

fuhhhh azam der azam…nak cemerlang, nak sampai awal ke opis…pagi tadi ku8.15 dah touch card ok!!! gumbira giler hati ini. siap tanam azam esok nak touch card kul8.00 okehhhh!!!

 

 

**logik tak alasan HALAU SYAITAN malam malam sebab tu sampai opish lewat???”

Komen
4 Komen

4 comments:

ardinihumaira said...

semoga besok dapat kol 8 ye kak :D

Norhafiza said...

hihihi..ade setan ke bulan2 pose..agaknya klo hany keje 1 opeh ngan Abang..siap la ye balik report hehe..ye xleh memain ngan bab monteng memonteng..

nani said...

kenapa kena halau setan..?
x paham...

mzhany said...

@dni, yeahhh hr ni akak smpai awalll tp xseawal 8am ler...


@no, ahahah memang la xde setannnn


@nani, ko tahu tak org dah kawin salah satu cara nak halau setan adalah dengan cara berjimak ahahah giler direct aku nih...