Ini Wilayah Hijau: Tengok Wayang jomm;)


04 December 2010

Tengok Wayang jomm;)

Serius,
agak lama hany ngan MZ tak tengok wayang…kenape eh? ummm mungkin takder cite yang betol2 kami teringin nak tengok….ye ker? ahahaha…dan mungkin masa tak mengizinkan….


tapi,
yang hany tahu…

~ mulai ISNIN ni, MZ akan busy…weekdays pun balek lambat…weekeand SABTU, AHAD kena kerja jugak…


~ itu sebab MZ ajak hany tengok wayang hari nih…supaya bini dia tak bising2 kot…ahahha tengok la nanti bising ke dok…;)


kitorang akan tengok….


12-4-2010 1-08-40 PM


Ni first time hany tengok cite yang berunsurkan hantu kat wayang yer…..tak kesah la orang kata cite nih hantu yang komedi…tapi fuhhh riso beb risooo….


hany nih, jenis kuat imaginasi….jap lagi nnti duk rumah sorg2 mesti fikir bukan2…pastu apa yang dah di tengok mesti bakal menjelma dalam kotak pikiran ku ini….ade je hany menumpang rumah sape2 nih kalau MZ balek lambat…;)


kenapa pilih NGANGKUNG?

1) sebab ada SAM SAHEIZY….ahahahah itu alasan hany yer….

2) sebab MZ malas fikir dah nak tengok citer ape ;)

3) sebab review dari blogger ramai kata besh….tp ben ashaari kata tak berapa besh ;)

4) dengar citer kutipan dia memang powerrr tak sampai seminggu dah juta kan…tapi takla sampai RM40 juta kan….erhh mana tahu bleh cecah RM40juta….kan kan kan ;)


ha itu kot antara sebabnya…pastuh jenjalan la jengah blog blog yang buat review nih, pastu jumpa kat sini…. –> ngangkung<-
okaylah…xmoo bebel panjang….nak siap siap jap…kan MZ bebel lak…


ngangkung


**korang yang dah tengok NGANGKUNG, ape komen korang???**
Komen
6 Komen

6 comments:

Diyana Zulkifli said...

mcm best kan?nnti dh tgk,review ahh.hehe

munna said...

seriyes... kak munna dah lama tak tgk wyg .. agaknya ada dah 8 tahun

mzhany said...

@diyana...ok nanti hany review ;)


@munna, waaaaa 8tahun tuh, mak aiihhh lama sgt tuh....

Lelord said...

best ke ngangkung...rasa cam best jek..adehhh kena tgu cd la jawabnya

mzhany said...

ummm besh jugak bagi hany...huhu xpe lela nanti pasti ada kat mana2 download atau tunggu cd yer....

ardinihumaira said...

sob sobb.. kat sni taderpanggung :'(