Ini Wilayah Hijau: Wallet


06 December 2010

Wallet

Ingat lagik akan entri nih ->WALLET<-,

huhu wallet MZ yang koyak rabak tuh kannnn…dan ada komen dari kengkawan semua…

 

12-5-2010 1-32-39 PM

 

 

12-5-2010 1-32-57 PM

 

 

hehehe,

betol tuh, kang letak duit kat atas, keluar kat bawah….naya kan. tapi kitorang idokler ke SOGO sana ha semata mata nak beli wallet…

kitorang beli kat ALAMANDA jer pun….;)

 

041220104090

 

041220104091

 

041220104092

 

041220104093

 

 

harga? alahaiii murah jer, tak perlu mahal2….ngehngeh inipun MZ sendiri bayar ;)

 

 

**ada sale jugak la kat ALAMANDA tuh…**

Komen
4 Komen

4 comments:

rATu kEBaYA said...

bulan ni memang bulan shoping kan.. kat mana2 saja ada sale.. klu kat jusco tu.. boleh pening kepala.. ramai no umat sampai nak lalu pun berselisih bahu..

Hanis MY said...

bestnyaaa ada wallet baru, dah lama tk jalan2 window shopping atau tershopping time sale YES huhu.. hany jum join blog larian...

MAMA AIZARA said...

husband baru ilang wallet..kena beli baru gak ni..

mzhany said...

@aishah, a'ah aishah, fulll time ni kalau window shopping memang sakit...

@hana, a'ah hana...alaa hana kat sana lagi besh kan shopping...ramai gak yg cakap pasal blog larian nih...nak jengah ar...

@azie, camne bleh ilang nih...xpe ni masa sesuai kot nak ganti baruuu...