Ini Wilayah Hijau: Tips nak kurangkan berat badan…


14 December 2010

Tips nak kurangkan berat badan…

 

 

 

Terima kasih buat 2orang kawan di alam maya nih…kerana share tips untuk kurangkan berat badan…

 

timbang1 

 

jom tengok apa kata dan cara mereka nih

 

 

14112010254

 

 

1) FIZA

 

2) MUTIARA NOLAN

 

 

 

Tengkiu again…

 

 

**b…bila nak hadiahkan PB nih ;)**

Komen
6 Komen

6 comments:

RedBerry said...

Waaaahhh...thanks for the tips. Nak jd follower jugak la.. :P

Liza said...

liza dah beli PB tapi tak pakai2 lagik, biler ler nak pakai

mzhany said...

@berry, hehehe jom jom ramaikan kenalan


@liza, bagi hany je lah ;)

Fiza Amran said...

thanks hany....

syalinda johari said...

hanny,dulu masa aku mula2 nk kurangkan berat, jgn makan nasik, kalo mkn pun sgt sikit. dan paling penting dan berkesan, cuba jgn mkn langsung mee, bihun , koteow.. laksa aku dok makan jugak. mmg kalo sebulan tu ko hanya mkn laksa n tomyam mmg gerenti la berat turun sekilo dua.. cuba hang try. tp jgn la dok mkn nasi lemak roti canai aiskrim bagai tu. fast food seperti mcD tu ko cutt off trus. bykkan mminum air kosong n jgn minum ais (tp ais ni aku minum jugakla.)Makan epal ijauuuu breakfast.. pastu kalo lapaq lagi, mkn la lagi epal n air.. hahahaha.. ni cara aku la nih masa doluuuu

Norhafiza said...

tengkiiiiiuu hany..

Selamat berkenalan pd semua ya..

errr PB tu pebende hany hehehe...