Ini Wilayah Hijau: Modem untuk dijual…


09 December 2010

Modem untuk dijual…

Hai…
hari nih nak menjual sesuatu…ada sesuatu untuk dijual…tapiiii ummm xper lah…teruskan jugak la.


ada 1 modem untuk dijual, UNLOCK. CSL.

071220104097





071220104098

071220104099

071220104100


Reason nak jual:
- disebabkan MZ selalu kena support…(RHB silalaaahhhh cari pengganti utk SA sorang lagik…kesian suami aiii), maka selalu la malam malam kena support, dan dengan DIGI prepaid internet yang hany gune tidak lagik mampu utk digunakan untuk support….maka kena la carik sumber internet yang lain kan….


-maka modem yang ada nih hendak dijual…harga semasa dibeli adalah RM150. dan kami berdua telah sepakat untuk menjualnya dengan harga RM88.88. kalau nak nego…mungkin .88 tuh boleh dikurangkan ahahhaa…..RM88 sahaja.


Modem ni boleh masuk semua simkad, kan dah cakap ianya adalah UNLOCK. Speed adalah up to 7.2mbps. tapiii harus diingat, speed adalah bergantung pada SIMKAD yang anda guna dan TEMPAT anda berada.


hany dah test, gune CELCOM, DIGI yang prepaid ke modem ini. ALHAMDULILLAH…bleh layannnn…


so kalau ada sesiapa berminat untuk membeli modem ini, silalah email hany di zukihany@gmail.com. harga RM88

**ada hadiah menarik yang akan korang dpt sekiranya membeli modem ini**
Komen
3 Komen

3 comments:

Cik SHiNJU said...

Best la modem unlock..saya punye ni khas utk celcom jek..

ardinihumaira said...

modem dni pon celcom je sobs :'(

azzey said...

mzhany: ada yg minat nanti tu....:)