Ini Wilayah Hijau: Fink


28 December 2010

Fink



Masa jalan jalan di Giant. ahahaha mane lagik kan nak pergi kalau hari jumaat…kalau tak ke Giant ke JJ laaa…ahaha nak balek rumah malas….maka jenjalan la kat GIant tuh…


nah untuk tatapan peminat fink ;)


241220104222 Set Writing table. tengok la kerusi nya itu. finnnkkkk kan!!


241220104223


kak mas dah berkenan dah yang ni. siap nak belikan untuk anak pompuan nya. huhu mak nye yang berkenan…


ok jugak sebab buleh jadikan tempat untuk study kan…hurmmm


**hijau totap pujaan ku**
Komen
10 Komen

10 comments:

Ena said...

hoho.. kompius tadi.. ingatkan dah tukar kaler pink pulak.. ngee

Hanis MY said...

wah meja study set pink comel2 hehe tapi biru hana plak biru yg jadi pojaan hehe...

Norhafiza said...

comey2 tuk anak dare..klo yang bujang kale biru..

MAMA AIZARA said...

azi ada berkenan yang almari baju dia tu..lebih kurang sama je cam meja tuh..nak beli tuk sofea... tp takut nak beli sbb tombol dia tu mcm senang tercabut je...

Anonymous said...

menarik!

apak cikidong said...

menarik!

fiq said...

comel nyer. ada jual kt giant mana ni? (cet tanya mcm nk beli je. hehe..)

rATu kEBaYA said...

mmg ingatkan tukar rumah warna pink.. rupanya set study pink ye..

mzhany said...

@ena, hehehe itu kena fikir banyak banyak banyak kali tuh, nak tukor rumah ni kaler fink...;)


@hana, o hana suke biru eh ;)


@no, a'ah fink ni sinonim dgn anak dara kan...anak laki lak senang byk pilihan hijau, biru hehee


@azi, owhh ye ker tombol sng tercabut.umm kena pikir 2,3 kalig ak tuh..


@anon, apak...heheh menarik kan...tp hany xminat kaler nih ;)

mzhany said...

@fiq, ni akak tgk kat giant seri kembangan ;)


@aishah, alaa aishah jgn la suruh tukar umah kaler fink...ishhh nanti hany pengsan bila masuk blog sendiri ;)