Ini Wilayah Hijau: Sambutan Hari Lahir Boss…


28 December 2010

Sambutan Hari Lahir Boss…



27December, majlis sambutan hari lahir boss kitorang diadakan di ofis. hehehe memuler nak surprise kan…tapi tak jadi la kan, kata boss kena lak dia takde pada hari kejadian camno…hehehe


hehehe, yang handle sambutan ni HR dan PA bos.kitorang ni menolong apa yang mampu serta menyumbangkan apa yang mampu je la kan…


271220104248

Kek yang ada Lappy, ipad, iphone…semuanya adalah gadget terkini. yang mana semuanya bos kami ada….tapiiiiiiii kenapa ada itu buku 555 ha????


kesahnya macam ni,
last minit dimintak untuk tambahkan buku nota…ala ala diary or buku nak tulia ape ape lah…sekali orang yang tukang sampaikan pada pembuat kek, pergi cakap letak buku 555 je lah….ha itu ler kesahnya…


271220104253

Dah tempah nasi lemak, sekali pagi semalam, bos cakap wife dia pun masakkan nasi lemak untuk staff breakfast…hohoho sebabnya boss taktahu yang ada order makanan jugak…takper…kompom habis laa…;)


164755_486667852607_694147607_5788516_6017162_n

sibuk,
sama sama tolong menolong menghidangkan apa yang patot, KERJASAMA itu bagus yer..yang banyak jadik sikit, yang lambat jadik cepat…kannnn…


ni adalah pantry kitorang…macam dalam akuarium lak kan…hoho…dayah apsal ko termenung? lapo sesangat ker?


271220104257
Ni adalah gambar yang hany paling suka pada hari kejadian…hehehe cantik kan…hany yang amek, menggunakan nokia 6230 classic ku itu.hehehe…


163120_486674947607_694147607_5788767_3973937_n
ni sape yang dapat hadiah nih???
yang belakang tuh plak beriya senyum kegembiraan, konfius konfius…


sebelom mengakhiri entri ini…mari kite tengok satu lagik makanan old school…makana kesukaan kanak kanak zaman hany dulu…kornag pun sure suke jugak makan masa kanak kanak nih. bukan masa kanak kanak jer…sepanjang zaman…


271220104262

271220104264 KOKO JELLY…


pinjam tangan pengantin baru kejap ;)
ingat koko jellly? ingat tak ingat tak? hehehehe….


hari ni,
tak de makan free lagik…sendirik carik la hany…
Komen
6 Komen

6 comments:

fazilzura said...

wahh besh nye ... sure bos hapy dpt lappy & mcm2 tu .. siap leh mkn lg kan ..heheheheh

Ena said...

syoknyerr..

dah lama tak de acara cenggitu kat sini sjk merge kementerian ni.. huhu

Lady D'yot said...

tak smpat amik koko jelly tu, sudah licinn...hehe.

Norhafiza said...

loooo..kek upenye..no igtkan yg betul2 hahahaha..mmg kreatif la..

LyNn HaMzAh said...

meriah juga majlis birthday boss hany...mesti boss baik kan sebab korang semua sama-sama sambut birthday boss...

munna said...

meriahnya hanny.. seronok aje klu dpt buat majlis macam ni... sayang pulak rasanya nak potong kek yg comel tu