Ini Wilayah Hijau: ABC kawan kawan…


22 January 2011

ABC kawan kawan…

sedapnya makan ABC…malam malam pun malam malam la kan. hehe tapi idokler hany makan abc malam ni.

 

 

130120114426

 

ABC, kat GIANT Stadium. banyak sangat red bean tuh. hany tak gemar sangat red bean nih. memang tak makan red bean tuh.

 

 

**teringat ABC kat kampung, walaupun simple harga murah tapi tetap sedap**

Komen
9 Komen

9 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hany lain kali kalau tak suka red bean tu... boleh pass pd kita tau! MM ni kalau boleh, ABC penuh dgn segala kekacang! Sedapnyaaa...

kella said...

uihhh.. red bean la paling digilai! suka sangat! kadang tu minta lebih lagi tau.. huhuhu...

terliurnya abc..hanny..

PangkahBulat said...

Sorry ganggu..=)


Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..
http://pangkahbulat.blogspot.com/

fiq said...

red bean la sedap kak hany =)

ardinihumaira said...

sedap la kak..
dni suka :D

mzhany said...

@mm
mm, nnti kalau kita g kelas makeup tuh, kita mkn abc eh.pastuh mm amek la redbean hany ;)


@kella
kella seronokla sbb dh kt shah alam. sana banayak kedai abc yg besh uuu...


@pangkah bulat
sabar la yer. masa awk follow sy tak online, then awk terus komen. follow ni bukan la automatik kan. jgnla expect bila awk follow je org tu, then terus org tu follow awk balek. sy br online nih...aperpon terima kasih follow sy...


@fiq
hehehe taksokaaa....uuuu kenapa semua org suke red bean


@dni
tengok dni pun suker isshhh apakah akak yg pelik sbb tak suka...

munna said...

pamas2 cuaca hari ni.. mmg best layan abc

azzey said...

Sedapnya. Sker red bean tuh..:)

zura@iwan said...

dap tgk ABC tu..smlm br mkn snow ice cream..hehe