Ini Wilayah Hijau: Peminat Khairul Fahmi, bukak TV1 or ARENA


29 January 2011

Peminat Khairul Fahmi, bukak TV1 or ARENA





Langsung kat TV1, ARENA,
perlawanan antara KELANTAN dan SELANGOR untuk PIALA SUMBANGSIH ;)


Well,
mzhany macam biasa laaa, harus la melanguk depan tv tengok kan. kata suami orang kelantan. tak sah weih kalau tak tengok. KELANTAN tuh yang lawan.


Malam ni, nampak merahhhh je. ahahaha penyokong Selangor pakai MERAH KUNING, penyokong KELANTAN pulak memakai MERAH PUTIH. elok sangat la. merah merata rata semangat tuh beb semangat.


piala sultan


GIler jauh GAP antara penyokong SELANGOR dengan penyokong KELANTAN. huhu bagush ler langkah awal untuk elakkan pergaduhan lan…bagush, pengalaman sebelom ni kan. huhu


Penyokong kedua dua pasukan ramai. Penyokong SELANGOR haruslah kan, sebab main kat SELANGOR. tapi kalau melibatkan KELANTAN, kat mana mana pun main, for sure penyokong akan penuh. itu memang dipuji kalau penyokong bolasepak Kelantan nih.


tapi,
MZ kalau hany ajak pergi stadium, mesti dia tak nak pergi.ahaha kat rumah la selalu kami menjerit ke ape ker. ;)


Kelantan memakai jersi baru nampaknya, penaja baru HAPPY prepaid.


macam biasa, banyak kali hany tulis kat entri kalau libatkan bolasepak, JANGAN POLITIKKAN BOLASEPAK….itu jer…


**semoga takde ape ape perkara tak elok terjadi.hohoho matang yer wahai penyokong semua, sila matang**
Komen
4 Komen

4 comments:

deAnza-wAnda said...

kak hany klo xder tibi camner ek..heheh

mzhany said...

alaaa wanda,buat akak rasa bersalah plak...ummm akak tak sure la online ada tak, dulu Piala Malaysia ada online, ni mungkin ada kot ;)

mamaaizara said...

azi tak tengok bola, tak minat..
tp hopefully selangor menang le ye..

mzhany said...

huhuhu, selangor kena kejar ni azie, kelantan dah 2gol dah...tapi apa apa pun boleh jadi kan. ada masa lagi nih