Ini Wilayah Hijau: RED day…


14 January 2011

RED day…

RED day kawan kawan…ahaaa bukan redmummy. tapi bila time red kat browser hany, mesti yang pertama keluar adalah redmummy.com sebab, selalu masuk belog kakred…hehehe


owhhh,
ni berlaku pada 12.jan baru baru ni. haaa hari yang hany buat lesen tuh. kebetulan, eh bukan la kebetulan, tapi sedikit perancangan la…alang alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan…ohooo….

120120114422

hany dan MZ,
pergi la ke kenny rogers kan. kata ada 1 meal yang free kalau pergi kenny pakai apa apa yang kaler merah. kaler merah yang boleh nampak jer k. kalau korang pakai underwear merah, tak dikira sebab tak nampak.


tapi,
kalau pakai bra merah, dan pakai baju putih yang see thru tuh, entahla mungkin diterima kot. tak buat plak kan..so tak tahu, maybe next year korang boleh try…


semasa kami tiba di kenny rogers taman equine keadaan masih lengang, masih ada tempat kosong…yeahhh suker. tak yah beratur dan menunggu.


120120114413
my MZ, sedang memilih nak makan aper…eh silap nak minom aper. makan tak perlu pilih, sebab nak order quarter meal la kan, than dapat 1 free quarter meal. side dishes plak tak boleh pilih…owhhh boring…yang sedia ada iaitu red bean, mash potato dan coslow (ahahah tak reti eja derrr)


120120114416
hany makan ayam ngan coslow jer…red bean hany tak suke, mash potato pun tak suker. gile memilih kan….


page air


sedang duk makan makan, tetibe macam bising je suasana…owh kenny semakin dipenuhi orang…penuh dengan kaler merah…merah… hehehe…


kitorang makan dengan tidak bercinta laaa…ye la kan, ko nak bercinta cari masa lain la. ni orang dah start beratur nak masuk, ko lagi la nak bercinta cintun kan.


lepas makan, bayar dan terus keluar ;)


120120114421


tengok tu…dah start beratur…ni lagi sejam time lunch hour nih. kalau time lunch hour, tak tahu la kan Q nya panjang mana kan ;)


**kalau kat kenny ni, time promo macam ni la mampu pun kan…hohoho**
Komen
8 Komen

8 comments:

Nana said...

hehe sana sini
blogger dok cite sal red day

Ena said...

heheh..

nasib baik tak g.. hoho..
eh silap nasib baik dah makan dulu sebekum tu.. ;P

dyea irdina said...

sedap tuuuuu..lama tak pekena..sejak pindah johor..jauh sgt nak ke kenny rogers..tu yg penyakit M datang tu

fazilzura said...

kali ni zr x dpt na terjah , xdak geng huhuhuhu ..

tp mmg ramai ler kan .. lg2 buy 1 free 1

fiq said...

sedap x? nmpk cm x sedap je =P

Norhafiza said...

ruginyeee hany tak suke makan tuh..klo No abis dibedalnye..liciiiin..dasar muka 'majlis perbandaran' hahaha..abg selalu kata "mama nih sume sedap!"..yg Abang tak abis..No sapu bersih..

mzhany said...

@nana
hehehe itu ler, sbb dah join pergi an ;)


@ena
itu ler, hany pun sbb boleh pergi awal kan, kalau dak....mau xpergi jugak...


@dyea
ha hany pun sbb dekattt sgt and ada promo pla kan, so rembat la...


@zura
a'ah sbb tu yang ramai tuh...


@fiq
tang ayam je sedap bg akak...hohoho


@no
ahaha, hany mmg xmakan sgt red bean tu..

Bandar Putra Permai e Community said...

Salam..Jemput sertai Forum komuniti Bandar Putra Permai di
E Komuniti Bandar Putra Permai dan dapatkan info terkini kejiranan, aduan, cadangan, iklan servis dan perkhidmatan anda.