Ini Wilayah Hijau: Cari Jodoh versi English dinyanyikan Fabrizio Faniello


09 January 2011

Cari Jodoh versi English dinyanyikan Fabrizio Faniello







tadi,
tengok MELODI, ada disiarkan yang lagu wali band, CARI JODOH… dinyanyikan balik oleh FABRIZIO FANIELLO, I NO I CAN DO.





I walked on the street
When of all the friends i meet
Is the one, one who is with you

He says to coming now
Come to dinner come to town
In my girl, what am i to do?

No one knows, in my heart it’s you
No one knows, my heart belongs to you

I coming on my own
And i say my girl is home
But i know, know it doesn’t true

When i said it face to trace
And i want to live this face
Cause i have only eyes for you

I’m afraid i’ll betray it soon
I’m afraid that I’ll betray it soon

I no can do, i no can do
I cannot open up my heart
Along that side to the night and send my tears to the stars
I tell the moon how i feel but never knew
I no, i no can do

I no can do, i no can do
But i am sure how i feel
You are the one that i love
The moon, the stars no doubt it’s real
but never you, cause i no more heart to steal
I no can do, i no can do

I’m going back inside
and pretend that i’m alright
But you knew, knew must spinning around

It’s hard for me to say
Saying everythings okay
Cause i see, you have someone now
And my love, never will be found
And my love, it never will be found





**ahaha seb baek bukan mcm SY nyanyi dalam sinar tuh**
Komen
4 Komen

4 comments:

Adam Haiqal said...

awak,sorry lmbt reply.adam blk kg semalam.
yup...u blh anta tiket dkt nuffnang n tny lah kenapa blog masih tidak terpilih..mcm adam dlu,adam beranikan diri tny je bantai je soklan ntah hapa2.hahaa

yg penting,survey tu u kene jwb dgn bersemangat waja!hohoh..sbb dari situ la advertiser akan tgk kualiti blog kita dari survey tu semua :)

hrp bebelan adam ptg ni dpt sedikit sebanyak membantu ye :)

mzhany said...

ooo mcm tu eh adam, ok hany will try...ummm survey tu mmg hany dah jawab dengan semangat satria baja hijau lagi tau huhu...

takpela mungkin tak de rezeki hany lagi kan...

akan try anta tiket plak la lepas ni...


anyway tq u so much yer...

Fiza Amran said...

salam hany .. wahh lama fiza x dtg sini sorry sibuk sikit skrang nie... anyway best lagu tue..

Nafisa81 said...

tak larat nak tgk caci maki malaysia -indon kat u tube..