Ini Wilayah Hijau: AWARD: sori takde mood


15 January 2011

AWARD: sori takde mood

semalam,

tak tahu cam ne nak explain, rasa penat, tak bermaya. suami pulak balek lewat sikitttt jer…dari biasa.

 

 

tunggu untuk makan bersama, buka laptop, sudahnya tertido sambil duduk, kedua dua belah tangan berada dalam keadaan sedang menaip…YA ALLAH, sungguh tak sadar…terjaga je, lenguh kepala owhhh…

 

 

jadi, mood nak berblog terus kelaut. tapi masih berjalan jalan ke rumah orang, tapi tak tinggalkan jejak langsung laaa….

 

 

sowiiii no lambat buat entri ni yer…

 

The_best_follower_pakcikim

 

ok daaa…

 

 

**seronok pulak tengok fantastic 4 semalam…**

Komen
2 Komen

2 comments:

Norhafiza said...

ala..sianye hany..xpe la, No faham ada time kita hepi ada time kita moody kan..xpe2 No olrait je hehe..

mzhany said...

penat sangat no..tak tahu la knaper...pastu macam malas menguasai diri...hohoho