Ini Wilayah Hijau: Sahabat SETIA…


10 January 2011

Sahabat SETIA…

Dalam dunia ni,

kita sememangnya perlukan SAHABAT kan…ye la kadang kadang ada benda yang kita nak lakukan, nak share dengan yang bernama SAHABAT kan…menipu kalau kata tak perlukan SAHABAT.

 

 

tapi terpulang la pada individu, dia rasa dia boleh hidup dan tak perlukan sahabat kan….aperpon jangan sombong k…

 

 

kita boleh cari dan bersahabat, tidak kira dimana jua kan…mungkin dah sedia dikenali dari kecik, dari sekolah, atau terjumpa dimana mana, masa naek train ker, naek bus ker…tengah menunggu nak isi borang ker….

 

 

dan MUNGKIN DI ALAM MAYA, melalui BLOG kan kan kan…. TAK MUSTAHIL yerrr…

 

 

dan,

terima kasih bebanyak buat kella…atas award yang diberikan…ahaaa mungkin bagi korang what da ****,layan award award ni kan, tapi bagi hany, dah diberikan hany amek…ni dari seorang sahabat maya nih…

 

 

awardkella1

 

ha, tu dia…

spongebob dengan kawan kawan lagik…uuu tengkiu kella, gile rajin edit edit nih, cayalahhh kella….

 

 

seterusnya, nak pas pada semua…dalam bloglist hany…ohoho

 

 

D.U.N.I.A ~aSFaLiZa~

aku di alam maya...

~ Lady D'yot ~

its huge...

Suke Suki
Infinate Love
Syalinda's LoveValley
It's Mylife, Mydiary
ini bloG nani
Our Secret Garden (Chapter 2)
fiezaradzi.com
Wheel of Life
Chip's Heartwritings...
Nik & Papan Kekuncinya
Ardini Humaira
Mama Najlaa Punya
fazilzurakil
A Stori Mori Me
Mutiara NoLan
AZZEYATIN
Amir Izzat [dot] Com
MISS MIRROR
me and KBE
SURIA AMANDA
JaJa'Z
365 of Liza's Life
matahati-aishahazhari ™
Classique Red Berry
~Teratak MilikKu~
Cikidong Dong Dong Cikideng Deng Deng
Hana Sakura
::ASAM:GARAM:GULA::
Karisma Izzah
All About Us
It's Umi Journal
.:♥~♥...tHis girL...♥~♥:.
Kehidupan Ini Mesti Dinikmati..
Blog Mamaaizara
live.life.enjoy
Oasis
Jemari Seniku

 

 

ha ngko, ini jer mampu buat. tak larat nak link kan korang, tapi rasanya korang tahu kan nama belog korang kan…tengkiu korang kerana menjadi sahabat daku, dan juga sahabat di alam maya ini… ameen…

 

 

keep in touch dear ;)

Komen
7 Komen

7 comments:

luvYOU said...

hany sayang...heheheh
nk tulis cni leh tak... nk kua tajuk sket..hehe

psl herbalife kat blog sy nih..

http://endlessofstory.blogspot.com/p/awesome-nutrition.html

awak nak tahu harga die eh..
awk emel sy leh tak>
hehhehee.... :)

hot2bpunk@yahoo.com

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Eh... ada nama Miss Mirror di situ?
Thanks Hany!!! Luv u!!!

nani said...

begitu =)
tq kawan..

MAMA AIZARA said...

TQ hany...

Norhafiza said...

tengkiu hany...cayang hany...muahhh!..

mzhany said...

@luvU
ok nnti hany emel k...tq


@MM
same2 MM..luvvv u 2 ;)


@cikIjo
sama sama kawan


@azi
sama sama


@no
sama sama no, cayang no jugak

nik said...

dah amik, baru nk ckp terima kasih....hehe..terima kasih hany..dah display kat sidebar dah :)