Ini Wilayah Hijau: Kanan Aiskrim, Kiri Handphone…


27 January 2011

Kanan Aiskrim, Kiri Handphone…




Ha, jangan ditiru aksi ini ketika memandu yer….MERBAHAYA tau!


250120114540

Korang nampak tak? nampak tak? sebelah kanan AISKRIM POTONG, sebelah kiri pulak HANDPHONE. hamboi hamboi…tapi yang AISKRIM POTONG tuh, hany yang salah, belanja dorang makan…hehehe…


ni opismate hany, kitorang on da way ke UiTM Puncak Alam. bukan berdua dua an yer, ada lagi sorang staff perempuan kat belakang tau. penat weih, tak larat hany nak drive time balek;)


**puas hati dapat makan aiskrim potong**
Komen
13 Komen

13 comments:

Anonymous said...

uitm PA.. teringat lg halakan tuna kat aircond atas hani.. hahahahaha!! zaep! mana ko!!

-KJ-

mzhany said...

cis cis cis KJ, jgn diigtkan akan hal itu. zaep da balik sabah sudah...

Kakzakie said...

salam kenal....

makan dulu aiskrim baru drive. tak pun h/p tu tak usah guna dulu.... bahaya......

mzhany said...

kakzakie,
waalaikumsalam...salam kenal jugak..huhuhu betol kak, pastuh terus suruh dia letak phone tuh...

Norhafiza said...

uuui..mak ai..ala biasa la laki kan sebabnya No tengok Abang buat takpe tp amaran untuk No JANGAN ANGKAT/GUNA TEPON SEMASA MEMANDU hahaha...

azzey said...

aiskrim potong sedap...:)

qasehraihan said...

smua aksi2 tu yg nyebabkan aiskrin tu jd sedap..haha

Hanis MY said...

bestnyaa ice cream potong sian hany kena drive jauh2 takpe yg drive tu nampak cm pro ala2 dijamin selamat hehe...

anen said...

terliur ngan driver neh...opss i mean dgn driver nih punye eskem potong..kihkih

Izan Ishak said...

uishhh...bahaya tuh.
dah lama tak makan eskrem potong.

Liza said...

wah, pemandu professional nie....

mzhany said...

@no
a'ah no, betol macam kita ni janganlah nak dibuat mcm ni...ahha baru setahun jagung bawak kete kan


@azzey
a'ah azzey sodap


@kakqaseh
ahaha mcm tu eh kak. beraksi dgn aiskrim


@hana
hehehe, InsyaALLAH dia pro, tp jap je bertelefon tuh. pastu dia end kol


@anen
ahahaa anen ni ayat kena jagaaa;)


@izan
hehehe memang bahaya kan. meh hany blanje aiskrim potong nih meh..;)


@liza
aahha pro la sgt. kalau pro pun tak leh wat cmni bahaya owh...

ardinihumaira said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa akak tak lanje dni. sob sob :'(