Ini Wilayah Hijau: Gelagat hari pertama persekolahan…


06 January 2011

Gelagat hari pertama persekolahan…

 

 

 

hehehe,

walaupun daku masih belum mempunyai anak, itu bukanlah kekangan untuk membuat entri gelagat hari pertama persekolahan… ini semua adalah pelajar di sekolah lama hany, SEKOLAH KEBANGSAAN DUYONG…hehehe…

 

 

dekorasi masih tak berubah…ahahha mengimbau kenangan lama betol laaa….

 

 

167047_493632338598_299639378598_6099517_4222643_n

ahahaha,

ni paling tak leh blah…siap termenung peluk tiang tuh…kalah hindustan nye cerita…sabo eh dik, kul12 jap agi balek ler…;)

 

 

165315_493653648598_299639378598_6099688_6254257_n

 

ha yang ni memang excited lelebih lak kan…huhu gud gud….

 

 

168576_493653923598_299639378598_6099694_2935562_n

alaaa…

dah meleleh air mata….uuuu sedey nya dia….

 

 

33795_493653833598_299639378598_6099692_2295088_n

ibu bapa yang melihat dari luar kelas…heheh tersenyum girang mak ayah kan….

 

 

164311_493654078598_299639378598_6099695_3782654_n

see,

dah dapat kawan baru…ha macam tu la sayang…

 

 

thank you to FB Pulau Duyon, utk gambar nih

 

 

**rindu owh sekolah lama…ni betol betol lama nih. ni sekolah rendah hany nih…**

Komen
9 Komen

9 comments:

Cik SHiNJU said...

heheh...cute jer budak yg nangis tuh..Biasanye hari pertama msti parents intai dr luar kelas kan,pastu gelak tgk karenah anak memasing...

kakngah said...

first day adeeb tak nangis pun.. lagi pun dia dah 2 tahun di tadika.
berani la nangis.. nk kene tekeh ngn mummy dia.. hahahaha!!!

kella said...

ohhh.. baru nak tanya.. mana dapat gambar2 ni.. huhuhu....

dulu masa kecik2 excited lebih, tak nangis.. suka je. hehe

kella said...

ohhh.. baru nak tanya.. mana dapat gambar2 ni.. huhuhu....

dulu masa kecik2 excited lebih, tak nangis.. suka je. hehe

apak cikidong said...

kalo rindu.. sebut la nama skolah tu.. kekekek takpun pegi la mana2 skolah amik feeel... hilanglah rindu tu..

SURIA AMANDA said...

gelak tgok gelagat diorang kan? majoriti dalam tv semua muka budak lelaki yang menangis bagai kena histeria..apa cer ni..budak perempuan yang maintain..

mzhany said...

@cikshinju
ha'ah itu le..sampai meleleh air mata..hehehe sronok kan tgk gelagat mereka kan


@kakngah
ahahha, betol gak tuh,kalau dah selalu anto nursery tuh mmg senang la sbb dah selalu dah bergaul dgn orang


@kella
a'ah betol selalunya ramai yg excited kan...heheeh dapat kat FB pulau duyong


@apak
heheh sokmo dah sebut nama skolah tuh huhu


@lisa
ahaha br perasan la...lelaki kan manja hohoho

Liza said...

bdk2 skrg nie dah tak nangis sgt, mak bapak yg emo lebih kot (mengata diri sendiri)

mzhany said...

liza, hehehe mak yg excited kan... gembira terharu anak2 dah besar..dah bersekolah ha...;)