Ini Wilayah Hijau: Mengantok time shopping, korang pernah rasa?


28 January 2011

Mengantok time shopping, korang pernah rasa?

 

 

 

 

 

Hari ni kan JUMAAT,

jadi masa lunch memang la panjang kan. opis hany ni dekat dengan JJ, GIANT. ALAMANDA pun takla jauh sangat kan.

 

 

Plan asal nak pergi ALAMANDA, sekali tak jadi pergi je lah JJ. kitorang makan dulu sekat PAPA JOHNS. baru bukak di JJ Equine nih. Servisnya lambat owh…ehhhhh ok ok itu je nak komen, kang tak pasal pasal kena saman weihhh….stop hany stop.

 

 

Kitorang pergi makan dulu, sebab kalau dah kenyang NAFSU MEMBELI akan berkurangan. itu yang kami semua bersetuju. dan memang betol pon, hany sorang je yang tak memebeli ;)

 

 

280120114548

 

 

280120114551

ni yang hany makan…spageti nih, air jus epal.

 

 

 

Agaknya, disebabkan makan kenyang sangat. hany still jalan jalan ikut dorang shopping. tapi hany nih windows shopping kot. jalan jalan, siap try jugak la baju kurung bagai.

 

 

pastuh kan,

tiba tiba hany rasa sangat MENGANTUK ok. MENGANTUK!!! cuba la jalan jalan, tapi tak mampu hilangkan NGANTOK. siap penat giler la. adoiiii…pastuh jumpa opismate hany sembang sembang sambil tunggu yang lain. sudahnya hany pergi cari seat. duduk sekejap sambil tunggu yang lain.

 

 

tak pernah weihhhh,

mengantuk time shopping! esok, nak balas dendam shopping ngan MZ;)

Komen
12 Komen

12 comments:

munna said...

mi mesti perut kenyang sangat... tu yg rasa ngantuk hany...

Lady D'yot said...

dlm mkanan tu ada ubt tido kot..hehe

nisa said...

fuh mengantok time shopping?pelik tu..selalu bila perut dh kenyang lebih bertenaga nk shopping..hihihi

nisa said...

fuh mengantok time shopping?pelik tu..selalu bila perut dh kenyang lebih bertenaga nk shopping..hihihi

mzhany said...

@munna
ye kot kakmunna.ishhh tak pernah pernah mcm ni lagik


@lady
ahaha uishhh ye kot...ahaha giler kejam letak ubat tido


@nisa
ha tu ler, sebelom ni takde plak cmtu kan eiii gerammm jer

misyamissyou said...

hehe..kak..kenyang betul tu smpai ngantok..huhuu..

RedBerry said...

Berry tak ... Tak pernah! Sebut jer "shopping" ... otak dah segar!! Ni kan pulak dok tgh shopping.... hahahaa...

Norhafiza said...

No klo ikut Abang cari barang dia br la ngantuk sebab tak minat haha..syik belek wallet la, tali pinggang la..klo Abang tanya pendapat sume OK haha..tp klo yg No suka yg ngantuk tu jd segar bugar hehe..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hany - I tak pernah. Klu nama shopping.. bermakna mata mengantuk pun kembali segar... ;)

Siti Hajar Masri said...

saya pernah juga..bila terlalu penat..

mzhany said...

@misya
ha tu la kot misya. makan byk kot ;)


@berry
ahaha itu la kan berry. hany pun felik knape mcm tu.huhuhu


@no
ahaha no tak adil sian kat abg no.hohoho


@MM
mm bleh geng ngna berry.hihiih


@hajar
hehehe agaknya kali nih hany penat sgt kot, tu smpai mengantuk tuh

mamaaizara said...

hri jumaat aktiviti azi tido je tghari..qada mana yg miss..hi3