Ini Wilayah Hijau: Online FB paling lama setakat ni…dan kerana…


08 January 2011

Online FB paling lama setakat ni…dan kerana…

 

 

 

MEMBALAS STATUS!!!

 

 

huhu,

serius hany tak pernah online FB selama semalam, selalunya hany on FB, check msg, check latest update, masuk FB PULAU DUYONG, ada gambar baru, save ke dekstop…then sig out…

 

 

tapi semalam,

hany ada up kan 1 status, ada la beberapa orang komen, yang mana buatkan hany rajin membalas….

 

 

1-8-2011 11-08-49 AM

1-8-2011 11-09-10 AM

1-8-2011 11-09-40 AM

 1-8-2011 11-10-11 AM

 

Semalam,

rumah jiran hany kena pecah masuk….serius hany tak sedar dan tak dengar apa apa…ye lah duk dalam rumah, bukak tv kan…langsung tak dengar…

 

 

**isssh, mintak jauh dari kejadian seperti itu berulang…ameen…**

Komen
12 Komen

12 comments:

Hanis MY said...

eh scarynyaaa..take care ye hany n hubby semoga Allah lindungi kalian...

munna said...

kena berhati2 lepas ni hany... takut je dengar

mzhany said...

@hana
mekasey hana...ameen


@munna
kak munna itu la semlm nk tido pun tak senang tau...

fiq said...

rumah Mr.S pun pernah gak kena masuk pencuri. time tu suma ngah tido, x perasan langsung. sedar2 je suma handphone, laptop ngn kamera hilang, kecuali laptop dia sebab dia tido peluk laptop =P

Norhafiza said...

No pernah kena sama kes ngan hany..jiran seblah rumah. Dia patahkan besi nako tu..jiran syak orang 'dalam'..abis duit(gaji pekerja) dikebasnya bersama brgan yg lain..

littlehumblelynn said...

hany

dulu pernah gak umah kena pecah msk..luckily that time kitorg balik ganu cuti raya haji..tp sejak kena..mmg cuak nak tggl umah lama2 sgt..

ardinihumaira said...

dni pernah gak pencuri dah cungkil tingkap rumah tapi kami sempat balik dan masa lampu kete pancar kat bilik tengok ada dua laki duk cungkil. dua2 sempat lari.. huhu takut gak

mzhany said...

hurmm seram lak dgr cite semua ni... area sini makin kerap tua berlaku pecah rumah ni, last week 20K hilang kena pecah...risoo sgt skrg ni

misyamissyou said...

ishh..polis tak buat rondaan ke? biasenye kalau dah de byk report, polis buat rondaan hri2 mcm polis kat tmpat sy ni..

Oasis said...

Kena pecah? Org2 dulu terutamanya kat kg akan 'pagar' rumah supaya tak de benda2 lain masuk.

mzhany said...

ha itu ler misya...heran gak ar..padahal ipd dekat jer...malas r nak komen ape ape...

mzhany said...

ha wadi ada dgr gak...tp tu la kekdg takot plak...br nak kol mak hany ni nak tanya mcm mana kan...