Ini Wilayah Hijau: P & selepas P


13 January 2011

P & selepas P

hehehe,
sekarang sudah tidak bersama P…hohoho ngengader kan.


ha sebenarnya lesen hany dah matik 11.01.11, tapi pergi renew on 12.1.11. lewat sehari je pun kan kan kan…siap kena bebel ngan MZ bagai la kan…


al-kisahnya,
hany tak der gambar. dan hany tak tahu plak dekat JPJ boleh amek gambar…so 10.1.11 malam, MZ dah siap pesan…esok pergi amek gambar…kekdahnya isteri dia pelupa…tak pergi la…maka 11.1.11 pergi la selepas makan malam.


demi nak bergambar dengan tudung hijau, sanggup tu pakai baju maroon, dress gituh, sekali tudung hijau ngko…giler penjenayah fesyen kan…ahhh lantak, janji dapat amek gambar dengan tudung hijau.tapiiii hampa, buleh plak kamera kat kedai gambar rosak…cis cis cis dan cis.


sudahnya,
12.1.11, hany pergi la amek gambar, tapi pakai tudung MERAH…yer redmummy yer kawan kawan…benciii…


120120114425
bibir tu bibir…bibir bawah tebal tuh…ni ada genetik negro nih;)


dah la muka tak touch up,
yang orang kat kedai gambar tuh tak ada edit plak….benciii laaa…bukan ke dorang ada edit. ke sekarang memang takde dah edit edit ni? konpius plak. masa tu dalam kul11.30 pergi amek gambar… dah la pagi pergi opis memang tak touch up pon…so gitu ler adanya muka ni….


bak kata tu tak semenggah betol!!! cisss….


pastu,
opismate hany tengok gambar ni…then dia tanya…


“hany, cam mane hany kuruskan muke eh? dulu muke hany besar, sekarang muke kecik?”


ahahaha,
kecik ker? yer muka je kecik, badan???


**pas ni, nak buat entri, tips kecikkan muka…korang nak tipss tak???**
Komen
7 Komen

7 comments:

Ena said...

eh! sama ler.. dulu gambo masa P muka ena nampak chubby sangat2.. pastu skrg punyer.. dah kering pulak sbb pipi tak da lgsung.. tetiba baru ingat gambo utk renew lepas dah dapat lesen penuh tu kan guna gambo masa lepas pantang.. wakakakka.. memg la kuwus.. kui3x..

Norhafiza said...

ye le..nampak kecik je hihi..cumey..No penah ada lesen P ni masa amik lesen moto lu hehe

jUst mE mYsElF n I said...

Nak..sgt nak sila lar beri tips -tips yang boleh digunakan untuk kecik muka even bdn x jadi lagi ... wahhahaha

apak cikidong said...

kena chiommmm je.. kecik la muka tu kan kan kan kan kannn...

Siti Hajar Masri said...

nak jugak tips kecikkan muka..hehe~
saya muka tembam tp badan kurus..

Hanis MY said...

eh cantik apa pakai tudung merah, hana rasa hany pakai apa2 pun cantek menawan tau...

mzhany said...

@ena
ahaha, ena sj je tau...ena mmg dah kurus..ni hany ni muke je kurus hohoho


@no
ahaha itu ilusi gambo tu no, jangan dipercayai...


@fateha
ahaha,utk ko xperlu bagi tips ape2, ko kena bagi tips kat hany...


@apak
ahaha, mungkin itu salah satu sebabnya kan apak ;)


@hajar
waaa ini kes lain lak ni hajar, badan kurus muka tembam. ni mesti hajar suka gelak ni kan kan kan


@hana
rasa mcm pelik sikit bila pakai yg kaler selain hijau ni hana...