Ini Wilayah Hijau: Dalam proses mencari pemenang…;)


23 January 2011

Dalam proses mencari pemenang…;)

 

 

 

ahahaha,

saje jer kan..nak buat orang tertunggu tunggu kan. hehehe.kali ni nak tunjuk proses.

 

 

sebanyak 108 penyertaan diterima.uhhh banyak gak, tak sangka pulak kan. tapi maybe sebab syarat yang senang. just buat entry dan masukkan mzhany.com dalam bloglist peserta. TAK WAJIB follow, TAK WAJIB tag orang lain. jadi buatlah GA yang senang syaratnya ;)

 

 

210120114505

lepas copy link peserta, check, tinggalkan komen then masukkan dalam list peserta dalam blog hijau, then masukkan dalam word. pastuh hari terakhir hany print. hany masih ada yang tertinggal 2blog…hoho maka terpaksa la tulis tangan.masih menggunakan kertas hijau yer ;)

 

 

220120114513

Lepas tuh potong potong, lepas tuh gulung gulung…mintak MZ tolong, MZ cakap malas.hohoho takpe la…buat sendiri jer la kan…huhu MZ nak cabut jer ;)

 

 

**ok ok, keputusan akan disiarkan esok, Isnin 24jan2011, jam 10.30pagi…janji k**

Komen
16 Komen

16 comments:

wida said...

x sabar tunggu..hehe

l.a.d.y.b.o.s.s said...

suspen..huhu..

mzhany said...

@wida
sabor eh

@ladyboss
uuu MZ tak cabut lagi....dari semalam dah siap gulung2 tau.dahberkali kali suruh...dia kata nak amek mood dulu...sabo je ar...

SyUhAdA said...

wah..saspen..
hehe~

Norhafiza said...

saboooooo..hehe

Lelord said...

phuhhhh biau la lela yg dapat hehheh

munna said...

mmg pencinta hijau hany ni.. kertas utk cabut undi pun kaler hijau yek..

Liza said...

mintak maap hany, tak sempat nak join....

nanakimie said...

gudluck semua:)

Mama Zharfan said...

suspens tu

azzey said...

hai hany. sht? lama gak x ke sini . dh tukar nama blog ek?

zura@iwan said...

wahh...x sbr ni...hrp2 ada lucky sy ni..amin...hehe

mzhany said...

@syuhada
aahha mmg saspen ;)

@no
sabo ye no...sabooo

@lela
ameen;)

@munna
a'ah kakmunna, saya suke hijau

@liza
takpe takpe...maybe lenkali ker

@nana
gud luck jugak

@mamazharfan
heheh suspen

@azzey
hehe tukar nama jer...tapi dh lama azzey busy r tu tak dtg sini

@zura
ameen...

Hot Mama said...

suspen la...tak sabar nak tau keputusan..ehehehe

ULtradya said...

arrr...xsabarnyer

ardinihumaira said...

Goodluck semua! ^__________^