Ini Wilayah Hijau: Black day || hantu kuburan ;)


17 January 2011

Black day || hantu kuburan ;)




ha,
kitorang kat opis, gurllzzz only, ada buat 1program. iaitu menyambut hari lahir semua staff perempuan yang mana join la. so setakat ni 14orang join this program.


last friday, kitorang ada buat sambutan besday untuk salah seorang yang lahir bulan january. dan tema yang dipilih tuan punya badan adalaah warna HITAM. makanya semua memakai pakaian bewarna HITAM. terus dapat gelaran ANTU KUBURAN dari sorang staff lelaki. ahaha….


140120115666 inilah burfday day…;) kena paksa pakai seme tuh


140120115668 tips: make sure duduk sebelah besday gurl, so that dalam setiap gambar muka korang akan ada ;)


140120115663 bulan 2 nanti besday akak akak berdua ni pulak ;)


DSC00471

DSC00474 Group photo


DSC00476

140120115665 akak hijau pembaca doa ;)


page hadiah hadiah


page1


140120115669

140120115646 owner blog ;)


Besh jugak aktiviti ni,
sebabnya dapat mengeratkan hubungan sesama rakan sekerja, dapat makan kek tiap tiap bulan hohoho dan dapat hadiah yang banyak.huhu


**tak sabar nak tunggu mei…my birthday ;)**
Komen
13 Komen

13 comments:

Lady D'yot said...

dapat banyakkkk adiah...i like~ i like~ tema cm gothic kan...hik hik. ;p

Jemari Seni said...

Hany.. Bulan Mei harus tema HIJAU kan! kan! kan!

dayakhs said...

nape ank aku baik je kalo tngkap gmbar ngn rini..suke nk berlakon..huhuuh

deAnza-wAnda said...

amboi2... bestnyer.... nak join??

jUst mE mYsElF n I said...

Tetiber gambarku bersama aina tersesat ...huk2 huk2 nampk tembam di stu... gambarku bersama tuan blog nanti mau erk...

Ena said...

behnyerrr....

munna said...

bestnya kalau buat macam ni selalu.. staff kak munna ada 4 kerat je.. tak boleh nak havoc2 macam ni

mzhany said...

@ladyD
ha tu ler sronok kan dpt byk hadiah..wawiiii


@JS
ahahha HARUSLAH HIJAU ;)


@dayakhs
ahaha anak ko suke rini dowhhh


@wanda
jom join...hehe kena masuk opis hany ar...ahahah


@Teha
masalahnye itu je gmbr yg di edit.hohoho xpe ko dah semakin mengecil skrg...besh ape tgk...


@ena
besh ena..jom la buat jugak ;)


@kakmunna
alaa xpe boleh je buat, tp sikit je la dpt hadiah ;)

Hanis MY said...

bestnyaaa sambut birthday dgn gegurls mcm ni i loikee...hany.. hana baru ada masa nk join GA hany nanti hana anta post link eh...

IbuDhira said...

aqil very da sporting laaa...cayanggg dia...

Nafisa81 said...

jgn minum coke byk2...gula tinggi..

mzhany said...

@hana
huhu sronok jugak sbb semua bg kerjasama senang jer


@rin
itu ler aqil ni kan eiii geget geget pipi tuh


@nafisa
hoho baek baek, tp hany kalau ke kfc hany akan tukar air kepada milo without ais...xpe la kena tambah duit pun kan

rixals said...

pelik laaa.. nape gambarku tiada??? sungguh mengeciwakan la ini mcm.. sedey~