Ini Wilayah Hijau: Khamis yang cuti ;)


20 January 2011

Khamis yang cuti ;)

Hari ni,
cuti kan sempena Thaipusam, tapi sebelah pantai timur memang tak cuti la. pagi tadi mak hany kol, ahaaha kantoi masih ketiduran diwaktu yang sepatutnya dah bangun.


setakat berdua ni,
boleh lagi la kan nak tido abngun kulberapa pun. itupun di rumah yang berdua jer, akalu balek kampung jangan harap la yer kawan kawan. tak pasal pasal, terus tak jadi menantu kesukaan ;)


hari jelajah belog rakan rakan,
ampun memang tka tinggal jejak…baca je entri korang semua. tapi banyak belog yang bercerita pasal penipuan BW nih. ciss kenapa daku tak tahu.


terus la
korek korek dari belog yang emndedahkan kes ni…ooo macam tuh, siap ada senarai sape yang selalu menipu dalam BW nih.


then,
belajar sesuatu hari ni, buat QUOTE yang ada background yang cumel. ahahah suke suker…meh tengok contoh di bawah ni:


hai,nama saya rohani hashim, korang boleh panggil saya hanybunny. saya suke hijau ;)


ahaaa
gedik owh ayat…;)


tengah duk cari background untuk quote nih, yang kaler hijau semestinya. tapi tak ketemuan lagik huhuhu kental weh mencarik nih. ;)


**korang buat ape cuti hari nih**
Komen
8 Komen

8 comments:

munna said...

kak munna kerja lah hari ini.. org pantai timur kan ... isu penipuan dlm blogwalking mmg tgh hangat macam goreng pisang skrg ni...

Hanis MY said...

hana tatau pape pasal ni, story la hany..nak tahu ni...

mzhany said...

@kakmunna
ooo kakmunna keje eh..hihihi xpe esok da cuti da.kitorng plak yg kejenyer ha


@hana
ok hana nnti hana bg link yg berjaya kesan penipuan nih

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Isu penipuan tu? Ha'a.. MM pun tak phm sgt la.. apa yg diorg kecoh2 tu... jap lg nak buat siasatan la..hehe. Jom!

mzhany said...

mm, cuba la siasat...hohoho hany dah buat entri dan dah letak link blog yg berjaya kesan penipuan BW nih

mamaaizara said...

tido..
hany baru reti wat blackquote tu?
hari tu ada tanya kan?

Diela Zaimi said...

hany buatla entri tutorial camne nak buat quote kat background colorful tu...nak belajar gak... ;)

mzhany said...

@azie
a'ah baru tahu...yer hany ada ty hari tuh...


@diela
ok ok nanti hany buat eh...isnin ni jenguk belog hijau ni balek k...hohoho