Ini Wilayah Hijau: Belajar make up ;)


10 January 2011

Belajar make up ;)

 

 

 

Alhamdulillah…

rezeki lagik…ameen. kali ni hany bertuah lagik, join contest ni pun last year…u cantik ai pun cantik GA, GA la bukan contest anjuran mak andam HAZLINA SHAHREL.

 

 

ha, inilah gambar yang hany pertaruhkan

 

 

061020103630[5]

 

hehehehe,

cantik tak??? ahaha takper korang cakap tak cantik pun, yang pasti daku rasa diri ku cantik ahahaa…dengan hidung kembangnya, pastu cuba bulatkan mata sebab ni di pagi hari…hehehe…pepaham je lah kan…

 

 

dan,

hadiahnya boleh di pilih, sama ada nak make up untuk g ape ape event ker, atau nak hadiri kelas make up anjuran hazlina. aha of coz la pilih nak hadiri make up kan…kok memang tak pandai make up, maka kena la hadiri kelas.

 

 

at least tahu la,

touch up sikit sikit kan…hehehe

 

 

tak rugi join GA & contest ni kan, tak menang tak rugi ape ape kan, kalau menang Alhamdulillah, ada la habuan nya sikit sebanyak tu kan…

 

 

owhhh MM pun memang, so harap harap dapat la jumpa MM nanti yer:)

 

 

**mariii misi menjoinkan diri dengan GA & contest ;) **

Komen
9 Komen

9 comments:

Norhafiza said...

mmg cantik! suka tengok mata bulat hany tu..maklum la No punya sepet hahaha..agaknya sebab mata bulat tu kot MZ TERPAKU dan TERPANA hahahaha..ok nnt No akan join GA hany tu..nnt ptg2 sket klo sempat bk tenet nih ya..

LyNn HaMzAh said...

moga ada rezeki menang GA tu yer...wish u luck...

ardinihumaira said...

whoaaa kak! lawa mekap :) sies tak tipu. Goodluck tau!

Izzatul Iman said...

cantik la...

saya tag akak...

http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2011/01/tangan-bertuah-cik-nico.html

singgah tgk k...

Oasis said...

kalau oasis ni pompuan, rasanya dah confirm ikut serta. Duk krusi depan lagi. Hahaha

mzhany said...

@no
heheh bulat eh no...huhu tu mata dah nk juling dah tuh...tgk kamera sgt ;)


@kaklynn
tq k.lynn, sy da menang pun ;)


@dni
ahaha tu sapu bedak n lip je dni, xpndai sgt


@izzah
ok nnti akak buat yer


@wadi
hehe tp kalau minat bleh je blajo hoho, jap lg wadi tukar karier plak kan...;)

ch@ said...

nak kiss sikit leh tak? hahaaa, mmuah. cantik je. comel je.

RedBerry said...

Waaahhhh!!! Congrats!!!! Good choice! Masuk kelas lagi berbaloi.. waahh lepas nih Berry ada geng la ek? So nanti Hany boleh buat post pasal makeup la ye :D Cant wait!!!

mzhany said...

@cha
aha cha nk kiss bleh..kalau oni lagiii la boleh hehehe


@berry
wooo huhu br nak start pegang make up ni berry, nak buat post psl make up...erkkk menggeletar tangan nk taip ;)
tapi akan dicuba lepas dh blajo