Ini Wilayah Hijau: Teringin nak buat…


02 January 2011

Teringin nak buat…

CONTEST @ GA laaa….

 

hehehe,

gatal tak? tetibe terasa teringin sangat nak membuat CONTEST @ GA. hurmmmm, tapiiii adakah yang akan menyertai nya???

 

 

kan tak pasal pasal, sorang je masuk (pasti yang sorang tu hany paksa dia join), then secara otomatik dia akan dapat hadiah…hehehe…

 

 

kalau buat CONTEST,

kena mengadili plak, kan nanti ada yang tak puas hati plak…issshhh susah jugak kan. tapi kalau GA macam senang je, guna je la random.org ke tak pun random tangan sendiri yang cabut…senang kan kan kan….

 

 

pastuh,

hadiah plak….hurmmm nak bagi hadiah ape eh??? yang mahal mahal idok ler mampu, nak guna duit nuffnang pun secoet je ade nyer…. kalau hany bagi hadiah berupa makanan camner? sure takkan basi la makanan ni….makanan tradisional Terengganu…ok tak? korang rasa ok tak hadiah dia makanan???

 

 

susah jugak sebenarnye nak buat GA or CONTEST nih kan…ishhhh

 

 

**tapi, hati kuat mengatakan nak buat dan hadiah adalah makanan, apa kata korang?**

Komen
11 Komen

11 comments:

Lelord said...

hehhehe buat la..lela pun ritu takut2 gak nak buat, mana le tau xde sorang nk masuk. tp alhamdulillah ade gak yg nak join.

meh la join sma lom tutup lagi

Nur Ezzat said...

buat la..ezzat join =)

ch@ said...

buat je, kalau hany dah buat, tengok mostly entry dorang, rasa gembira. mana taknya ada yg buat sesungguh hati, ada yg buat melepas batuk di tangga, ada yg buat copy and paste aja, mujur kita tak strict sangat =)

Cik Sara said...

hehehe..GA..hadiah makan..best juga tu..buatlah kak..

mzhany said...

waaa...ada yang sokong nih, ni suke nih. semangat sangat nih hoohhoo

MAMA AIZARA said...

hadiah makan suka suka suka..azi makan memang kuat sekarang nih..
klu buat insyaallah nak join...hi3

fiq said...

kak hany! fiq pun ngah pikir mende yg samer! =D nak wat contest tahun ni. ngah servey hadiah =)

nur said...

mzhany.. wat je.. pastu pomot2.. mesti ramai join

fazilzura said...

wat ler.. z nak join ...
zr pn rs nak wat nnt... tp tunggu sume benda sattle

syahrilhafiz said...

fuyoo contest mantap tu
buat la, gempak sikit eh..hehe

mzhany said...

hohoho....lagik ramai menyokong, ni lagik semangat nih...esok gak up entri ;)