Ini Wilayah Hijau: Gelap dan kelam


06 January 2011

Gelap dan kelam

Sekarang ni,

petang petang hujan je area seri kembangan ni. semalam dalam jam 4++, lepas ke klinik, terus hany balek rumah, sebabnya tengok cuaca macam dah kelam jer…gelap je langit….

 

 

risau jugak kan,

merayau kemana mana, dalam keadaan hujan lebat, dengan guruh nye…huhuu takot…

 

 

050120114348

 

 

050120114349

 

 

050120114350

 

 

050120114356

 

Nasib baik kereta tak banyak, boleh la amek gambar sikit sikit…tapi bila dah sampai rumah, dengan guruh kilat sabung menyabung…chewaahhh ayat…tetiba rasa takut plak…ahahaha dasar penakut betol.

 

 

nak hilangkan takut, bukak lappy blogwalking…huhuhu astro time gini, takyah harap la kan…harapkan bayar je lebih…

 

 

teringat masa kat kampung, kalau sekadar hujan jer, takde guruh dan kilat, mesti la dah main hujan…mandi hujan sampai puas…huhhuu beshnye kenangan zaman kanak kanak ;)

Komen
4 Komen

4 comments:

MAMA AIZARA said...

first pic tu cantikla hany..suka suka..
ooo hany duk kat sini ye..
hany, azi tahu tempat nih..my sister dulu pn duk area nih..

fiq said...

a'ah kn. dh lama x main hujan. jom ptg ni kita main hujan =D

mzhany said...

@azie
tahu eh tempat ni...hehehe nnti nak buat ape2 bleh r jemput azie k ;)


@fiq
jom jom...huhu pastu demam...

Norhafiza said...

hany..kena pakai beyond baru line clear..katanya siaran tak akan terganggu..No dh apply tp dorg tak datang lagi..katanya antara 7-14hari bekerja..so tunggu la..lagipun dekoder n remote waranti sepanjang hayat..jangan kasi pecah dah la hehe..