Ini Wilayah Hijau: Masalah; bantuan diperlukan….


02 January 2011

Masalah; bantuan diperlukan….

 

 

 

Hany tak tahu la, kenapa kebelakangan ini, hany asyik mengalami masalah jer…semuanya masalah dengan Google. mungkin browser hany dah kena virus kot.

 

 

1) google.com hany dah pergi ke private search

2) tak boleh nak follow blog orang lain

 

 

dan sekarang….

 

 

1-2-2011 8-49-23 PM

nampak tak???

ni bukan tak habis loading, tapi bahagian tengah entry tuh tak keluar…Korang masuk blog hany camne eh? ok tak bahagian tengah tuh?

 

 

dan entri nye keluar di bahagian tepi side bar tuh….adoiii gerammm weihhhh…

 

1-2-2011 8-49-47 PM

 

 

1-2-2011 8-49-57 PM

 

 

Geram kan…adoiii la…tapiiii nasib baik hanya terjadi di GOOGLE CHROME. MOZILLA masih elok seperti biasa. tapi hany suka gune CHROME sebab laju loading nyer…

 

 

ada siapa siapa tahu tak macam mana nak setelkan semua masalah ni? kalau tak dapek nak nolong pon, boleh tak inform kalau korang masuk mzhany.com nih, korang nampak seperti biasa ke atau dah huru hara….

 

 

**konpius**

Komen
4 Komen

4 comments:

misyamissyou said...

aah la kak..sy pn nmpak cm tu gak..ade kaitan ngan template ke?

MAMA AIZARA said...

azi masuk ok je...

ardinihumaira said...

uiskk..
nape kak. dni tengok okay je ni..

Qiqi Rosnn said...

saye masuk blog akk ni ok je.. xhuru hara pon.. :)