Ini Wilayah Hijau: Jobot & Dato’ Siti Nurhaliza…


14 January 2011

Jobot & Dato’ Siti Nurhaliza…



adalah artis yang PROFESIONAL.


siti-nurhaliza-tudung
credit to:minaq_jinggo


ha, baca betol betol kawan kawan…
ni bukan gossip ke ape yer. kalau melibatkan nama Dato’ siti nurhaliza ni, bahaya kan…tak pasal pasal kena saman belog hijau ku ini…takmo takmo takmo…

sebenarnya, macam ni…
Semalam masa on da way ke opis, hany dengar suria.fm, topiknya kalau tak silap, PROFESIONAL & UN-PROFESIONAL. ahaa ade ke perkataan UN-PROFESIONAL. hahaha ni HALIM & ZIZI yang cakap yer. tetamu jemputan adalah NAS AHMAD…alaaa abang melodi rambut ketak tuh…dan sorang lagi tetamu, tapi orang hiburan jugak la…tak ingat nama dia.



ada 2soalan pada abang nas dan sorang lagi tuh:

1) artis un-profesional yang pernah ditemuramah (dilarang sebut nama):

lelaki itu : artis yang suka jawab no komen, no komen, dari awal sampai akhir soalan, semuanya no komen. bagi saya dia memang tak profesional.

abang nas : artis yang kita temuramah, lepas kita balek tiba tiba dapat arahan supaya JANGAN SIARKAN cerita ni. rupanya main orang dalam.



2) artis yang profesional, ini boleh disebut namanya:

lelaki itu : jobot (ayat seterusnya lupe ar..hehehe)

abang nas : Dato’ Siti Nurhaliza, semua soalan yang ditanya, seboleh nya dijawab. cerita pasal itu semua, tidak ada halangan untuk disiarkan. padahal dato’ siti mampu untuk menyekat daripada disiarkan.



Dato-Siti-Nurhaliza-3


ayat yang dijawab ni,
mungkin la berbeza kan…tapi maksud dia adalah sama. so korang sendiri boleh nilai la kan. kenapa DATO’ SITI NURHALIZA masih mempunyai peminat yang beribu ribu lemon sampai sekarang kan.


tapi JOBOT tuh,
hany tak kenal. dah try google tak de plak. dan di suria tadi tak disebut nama betol JOBOT tuh. katanya adalah pelakon lama.


**so artis artis semua…pepaham la yer…**
**dah jumpa adjust size pun, still tak jadi beso...redhoo je lah yer...kecik toet ni**

Komen
11 Komen

11 comments:

Diyana Zulkifli said...

wow hany minat siti juga eh?hehe.samala..;).x kire le cmne pn org kutuk die.tp diyana ttp suke die..hehe

Diyana Zulkifli said...

wow hany minat siti juga eh?hehe.samala..;).x kire le cmne pn org kutuk die.tp diyana ttp suke die..hehe

JaJa'Z said...

jobot tu rasanya jaja kenal..dia banyak jd watak sampingan..alah..nak cerita pun susah..nanti lah kalau ada citer yg jobot tu berlakon..jaja bagitau hany..

Siti Hajar Masri said...

ct memg artis plg profesional..

munna said...

kak munna tak layan suria fm lah hany... jiwa ni klasik.. hari2 dengar klasik nasional...

mizz sue said...

hehe..kureng sikit bab artis ni..

MAMA AIZARA said...

tulisan yang kecik toet eh?
tak menggambarkan personaliti hany sblum ni...hi3

LyNn HaMzAh said...

makin cantik la ct skrg nie...

Norhafiza said...

ayuyai..teciknyeee tulisan..kena zoom br ok..maklumle minah berkace mate hihi..

JOBOT?..no pun tak kenal..klo ABOT tau la tp dia tak berlakun..nyanyi je..

CT...ok je..minat ala2 je hehe..

Cikidong said...

apak kidong ikut mood la kalo derang nak interview tu time mood letih, memang jawab no komen je... ahaks!

mzhany said...

@diyana
huhu suka jugak la, tp lebih kepada minat lagu lagu siti la.


@jaja
hany dah search tapi tak jumpa laaa. nanti jaja bagitahu yer...


@hajar
a'ah setuju jugak dgn hajar


@kakmunna
hehehe, sy pun kekadang layan gak klasik ;)


@sue
huhu tp dato' siti sure kenal kan? ;)


@azie
alaaa hany dah cuba besarkan tapi tak berjaya gak...tak tahu knape...


@kaklynn
a'ah makin cantik kan...geram tengok


@no
ahahaha maafkan daku ye no...tak reti nak ejah dah. tetap kecik jugak...aha abot pun hany kenai ;)


@apak
ahaha, baekss la apak...