Ini Wilayah Hijau: mzhany.com masih HIJAU di 2011


02 January 2011

mzhany.com masih HIJAU di 2011

 

 

of cos laaa….

kalau tak hijau, hany tak tahu la nak pilih tema kaler aper untuk mzhany.com nih. mungkin merah hitam la kot. sebab itu kaler kesukaan MZ. tpai as for now, masih mengekalkan keHIJAUan yer ;) suami kena mengalah pada isteri…

 

 

hari tuh,

hany ada try create mzhany.com ni untuk mobile punyer. alaaa percuma sahaja. menggunakan OVI tuh, tapi macam untuk nokia je…ummm ntahla tak faham sangat…tapi try je lah. tak susah pun dan yang penting tak perlu bayar ;)

 

 

DSC01621

 

 

DSC01622

 

 

DSC01623

 

 

yer…

walaupun dah masuk tahun baru 2011, tapi handphone ku masih lama…masih ketinggalan. tapi yang penting kamera cantik…Carl Zeiss autofokus ;)

 

 

memang teringin nak menukar handphone, tapiiii takperlah dahulukan yang lebih penting, kerana yang penting adalah penting ;)

 

 

**dah ahad dah, erkkk esok mula bekerja, hari pertama kerja di tahun 2011**

Komen
4 Komen

4 comments:

ardinihumaira said...

dni pun hp lama kak..
suka sebab gambo cun.. kalo beli hp baru, lom tentu gambo lawa kan :D

mzhany said...

betol dni, betol...hehehe xper nanti ada rezeki lebih bleh la nak tukar kan...

ch@ said...

kita punya, semuanya masih sama. cumaaa ada hati nk cat rmh (hijaucantik) dgn hijau baru =) tapiii kos tak ada, huuu.

mzhany said...

Cha, umah kamu dah cantik...tapi kalau nak tukar make sure hijau eh ahahaa....