Ini Wilayah Hijau: Dapat voucher dari online survey…


26 January 2011

Dapat voucher dari online survey…



Ingat lagikah akan entri hany yang ni? Jawab survey untuk RM30?


hurmmm,
Alhamdulillah, jumaat lepas hany dah dapat surat beserta voucher RM30. huhu…rejeki.


210120114499 MR.ROHANI HASHIM? siapakah yang MR tuh yer


210120114502

mula mula berdebar gak, kenapa la prudential plak antar surat nih. hany bukan ada insurans dari prudential pun…baca baca surat nih…owhhh baru faham.


210120114503

voucher jusco.hoho sangat la sesuai untuk hany sebab sangat dekat dengan jusco.dan memang selalu ke jusco pun. terima kasih prudential….


dan,
setakat ni, tak adalah agen prudential yang call untuk promote ke apa insuran kan.huhuhu ye lah kan dah provide segala info masa jawab survey tuh.


**alhamdulillah, rezeki dari ALLAH datang dari mana mana seperti mana yang dikehendakiNYA**
Komen
10 Komen

10 comments:

deAnza-wAnda said...

yay... jom kiter soping kak...

deAnza-wAnda said...

yay... jom kiter soping kak...

deAnza-wAnda said...

yay... jom kiter soping kak...

MommY & DaddY CooL said...

wahhh bestnyer dapat kupon

Diela Zaimi said...

me tgk murah betul rezeki hany kan...kalo masuk contest pun mesti nama sangkut...bertuahnya badan...ape pun me tumpang happy...leh shopping...yeyyyy!! ;)

mzhany said...

@wanda
jom wanda jom, akak blanje ;)


@dia yg cool;)
kupon ni bolehla buat buat tambah time beli barang keperluan nanti kan...ameen


@diela
eh diela xdelah, mana ada sangkut. tapi rezeki kan, setiap org lain lain cara rezeki dia datang. jom diela kite join GA lagik jom ;)

Norhafiza said...

wah...sonotnye hany..leh shoping la pas nih hehe..tahniah ye hany..

mamaaizara said...

rezeki2..

Izzatul Iman said...

rezeki tu namenye yang... my husband pun dapat gak...

sebab me yang tolong isikan survey tu gune name dia...

ingat tak nuffnang ade kuarkan iklan prudential minta jawab survey?

saya tak ingat dari blog mane saya dapat tahu, dan saya terus je isi survey tu...

Alhamdulillah...

mzhany said...

@no
huhu bolehla topup shopping barang rumah ni kan..heheh


@azi
a'ah rezeki....ameen


@izzah
yer izzah betol tuh. ha hany pun isi dr iklan nuffnang tu la ;)
alhamdulillah....